NOT KNOWN FACTS ABOUT رییس جمهور

Not known Facts About رییس جمهور

Not known Facts About رییس جمهور

Blog Article

هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست‌جمهوری زیرنظر شورای نگهبان، صلاحیت داوطلبان را بررسی می‌نماید.[۲۲] شورای نگهبان علل رد صلاحیت هر یک از نامزدها را به‌صورت عمومی اعلام نمی‌کند، اما به‌گفته اعضای این شورا، این دلایل در صورت تمایل به خود نامزدان ردصلاحیت‌شده توضیح داده می‌شود.

مرکزی ۱٬۰۹۸٬۳۶۶ ۴۸٫۹۴٪ ۴۶۳٬۲۹۹ ۷۹/۱۹٪ ۳۶۶٬۸۹۹ ۹/۴۰٪ ۴۳٬۵۴۲ ۶/۷۰٪ ۳۱٬۰۳۵ ۴/۷۱٪ ۲۱٬۸۲۳

محمود صادقی، نماینده پیشین مجلس در توییتی پروژه تحریم انتخابات را شکست خورده تلقی کرده و نوشته‌است: «طبق گزارشی که از بعضی از استان‌ها دارم، برخلاف آنچه تصور می‌شد، مشارکت پایین نیست و پروژه تحریم انتخابات شکست خورده‌است.

[پیوند مرده] ↑ «جزئیات حضور مردم در استان‌های مختلف پای صندوق‌های اخذ رای انتخابات ۱۴۰۰/ بالاترین مشارکت در استان خراسان جنوبی رقم خورد». ستاد انتخابات کشور. ۶ تیر ۱۴۰۰.

↑ «اسامی نهایی کاندیداهای ریاست جمهوری

 اقلیم کردستان: نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق پیروزی ابراهیم رئیسی را به عنوان رئیس‌جمهور جدید جمهوری اسلامی تبریک گفت. بارزانی در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور جدید ایران اظهار داشت: "امیدوارم بر اساس حُسن همجواری و منافع مشترک، روابط اقلیم کردستان و عراق با جمهوری اسلامی ایران در دوران ریاست‌جمهوری رئیسی تقویت شود."[۱۸۰]

براساس برآوردهای غیررسمی حدود سه و نیم میلیون نفر واجد شرایط برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور وجود داشت.

↑ ۸٫۰ ۸٫۱ «صادقی: اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ شاید از علی لاریجانی حمایت کنند».

روابط بین click here دو کشور در یک منظومه وسیع از همکاری اقتصادی فعال گرفته تا قرابت و نزدیکی روابط مردم با مردم رشد یافته و تقویت شده است.[۱۸۷]

رئیس‌جمهور ایران (۱۴۰۳–۱۴۰۰) • رئیس قوه قضائیه (۱۴۰۰–۱۳۹۷) • نماینده مجلس خبرگان رهبری (۱۴۰۳–۱۳۸۵)

↑ «یارانه سوخت به مردم خواهم داد». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۱-۰۵-۱۳.

بر اساس اعلام وزارت کشور، زمان ثبت‌نام نامزدان، از ۲۱ تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ بوده‌است.[۲۶] داوطلبان ریاست‌جمهوری یا نمایندگان تام‌الاختیار آن‌ها که کتباً معرفی شده بودند باید ظرف پنج روز از تاریخ انتشار دستور آغاز انتخابات به وزارت کشور مراجعه نموده و ثبت‌نام می‌کردند.

↑ «اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری انتخاب شدند». ایسنا. ۲۰۲۱-۰۲-۰۶. بایگانی‌شده از اصلی در ۷ فوریه ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۲-۱۰.

↑ «سید حسن خمینی رای داد». ایسنا. ۲۸ خرداد ۱۴۰۰. دریافت‌شده در ۷ تیر ۱۴۰۰.

Report this page